Terras & Tuin

Nog niet zo lang geleden was tuinmeubilair alleen maar praktisch. Nu is de tuin een verlengstuk van de woon- en leefomgeving geworden. Daar hoort passend gestoffeerd meubilair bij! Door upcycling is uw nieuwe tuinset zowel duurzaam als milieuvriendelijk.

Praktisch en Duurzaam Design

Of het nu gaat om tuinmeubilair van steigerhout, beton of teakhout. Van vrolijk gekleurde kussens tot weerbestendige vaste stoffering.

Weerbestendig

Speciaal voor gebruik buiten leveren we materialen met de juiste eigenschappen. Stoffen die bijvoorbeeld langdurig aan zonlicht kunnen worden blootgesteld. Stoffen die bestand zijn tegen (langdurige) regen. Maar ook bij de keuze van schuim wordt rekening gehouden met het gebruik buiten. De stoffencollectie voor buitenmeubilair van Meubelrestyle is speciaal geselecteerd op kwaliteit, lichtechtheid, onderhoudsvriendelijkheid, kleuren en dessins.

Maatwerk

De stoffering is bepalend voor de buitenbeleving. Daarom heeft Meubel & Interieur RESTYLE een eigen atelier waar kussens op maat worden vervaardigd.  Kussens worden daar waar nodig opgevuld, zodat u opnieuw heerlijk kunt ontspannen in de tuin. Kussens -overigens- die ook afwijkende vormen of afmetingen kunnen hebben. In het atelier van Meubel & Interieur RESTYLE beschikken we over machines, de materialen, maar vooral beschikken we over kennis om alle type kussens in alle maten met alle stoffen te maken.

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier
    Call Now Button