Sportscholen & Fysiotherapeuten

Uw leden of patiënten komen natuurlijk naar u om fit of weer fit te worden. Dan verwachten zij natuurlijk ook materiaal van de beste kwaliteit. Met het gebruik van apparaten gaat de kwaliteit langzaam achteruit. Door uw apparaten te laten her-stofferen is de kwaliteit als nooit tevoren.

Ga voor een professionele look

Of het nu gaat om fitnessapparatuur, massagebanken of behandelbanken voor in uw zaak. MeubelRestyle werkt alleen met de beste materialen en mensen om u van dienst te zijn.

Beste kwaliteit voor uw leden

Als sportschool wilt u natuurlijk kwaliteit uitstralen naar uw leden. Er wordt dagelijks gebruik gemaakt van de apparaten in uw zaak en dat kan sporen nalaten na loop van tijd. Om te investeren in geheel nieuw fitnessapparatuur is duur en onnodig. Door het te laten stofferen bij MeubelRestyle bent u minder geld kwijt en doordat wij met de beste materialen en mensen werken is het her-stofferen binnen een mum van tijd geklaard. 

Wees professioneel

Als fysiotherapeut, chiropractor of haptonoom wilt u natuurlijk de hoogste kwaliteit kunnen bieden aan uw patiënten. Dit doet u niet alleen door uw kennis maar ook door hoe uw behandelbanken en kamer er uit zien. De behandelbanken zijn nu eenmaal onderhevig aan slijtage. Dit is eenvoudig te verhelpen met de service van MeubelRestyle! Als specialist in het herbekleden van behandeltafels weten wij als geen ander wat de vereisten zijn voor een goede behandeltafel. Onze mensen werken daarom ook alleen met de beste kwaliteit om uw apparaten weer als nieuwe te maken.

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier
    Call Now Button