Project- stoffering

Is het meubilair niet meer in prima conditie ? Ook dan kan Meubelrestyle van dienst zijn. Geef uw bedrijf een nieuwe frisse look op een milieuvriendelijke en duurzame manier, die tevens ook nog eens kosten besparend is.

Projectstoffering voor elke inrichting

Meubelrestyle verzorgt naast het stofferen en inrichtingen van woningen, boten, caravans en auto’s ook projectstoffering. In ziekenhuizen, overheid, warenhuizen, horeca, wachtkamers en kantoren.

Projectstoffering

Vaak is kantoor-, winkel- en horecameubilair in prima conditie en is alleen de stof versleten. Of misschien is de kleurstelling niet meer passend. Dan is herstofferen van meubilair een uitstekend en goedkoop alternatief om het (project-)meubilair er weer als nieuw uit te laten zien. Meubelrestyle heeft voor veel bedrijven en organisaties het meubilair een eigentijdse ‘restyle’ gegeven. Is het meubilair niet meer in prima conditie ? Ook dan kan Meubelrestyle van dienst zijn. Onderstel en kussens kunnen meestal op een zakelijk verantwoorde manier worden hersteld en/of vervagen.

Inspiratie

Herstofferen kan in nauwe samenwerking met uw binnenhuisarchitect of onze binnenhuisarchitect of interieur styler plaatsvinden. Uw bedrijf krijgt die inspirerende werkomgeving en frisse uitstraling weer terug en levert zo een bijdrage aan uw imago en reputatie.

Projecten, groot & klein

Meubelrestyle verzorgt naast het stofferen en inrichtingen van woningen, boten, caravans en auto’s ook projectstoffering. In ziekenhuizen, overheid, warenhuizen, horeca, wachtkamers en kantoren. Bij deze projecten kan het gaan om tientallen tot hondertallen stoelen, banken en meer. Door onze ervaring in deze specifieke branche zijn wij de perfecte stoffeerderij voor grote, maar ook kleine, opdrachten. Al het stofferen en herstofferen wordt op maat gedaan zodat uw oud meubilair er als nieuw uitziet.

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier
    Call Now Button