Interieurinrichting

Naast het stofferen van zitmeubels is een tweede activiteit van Meubel & Interieur Restyle totaalinrichting van woningen, kantoren, wachtkamers, winkels, horeca enz. Van nieuw meubilair tot gordijnen en van zonwering tot vloerbedekking. Eén adres voor al uw interieurvraagstukken. Bekijk ons portfolio om meer te zien van onze interieurinrichting.

Ramen en Gordijnen

Naast het stofferen van meubels is Meubelrestyle ook uw partner voor de decoratie van ramen. Wij bieden een breed en diep programma op het gebied van: binnen zonwering, gordijnen en plisse’s. Wij zorgen voor een complete interieurinrichting en daarin spelen ramen en gordijnen een grote rol.

 Interieurinrichting

Ramen & Gordijnen

Zonwering

Vloerbedekking

Wandbekleding

Zonwering

De Plisségordijnen van Meubel & Interieur Restyle bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor in uw huis en zorgen we ervoor dat het perfect in uw interieur past.

Vloerbedekking

Vloerbedekking van Meubelrestyle biedt stylingmogelijkheden voor de meest dynamische en trendy ruimten, maar ook voor de meer ingetogen en traditionele omgevingen. Een vloerbedekking heeft een grote impact op de sfeer in uw interieur. Het is daarom erg van belang om hierin een goede keuze te maken. Meubelrestyle zorgt voor een complete interieurinrichting en zorgt ervoor dat alle meubels op elkaar afgestemd zijn.

Wandbekleding

Muren zijn toonaangevend in elk interieur. Meubel & Interireur Restyle biedt perfecte oplossingen voor iedereen die een smaakvol en exclusief interieur nastreeft. Er zijn diverse mogelijkheden aan wanddecoratie en iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak. Om uw interieurinrichting helemaal naar wens te maken kijkt Meubelrestyle samen met u naar de vele mogelijkheden.

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier
    Call Now Button