Meubel- stoffering

Is de bekleding van de bank of (leun)stoel versleten of wilt u gewoon eens wat anders? Denk dan eens aan herstofferen!

Zoveel meer dan alléén stofferen

Herstofferen is een uitstekend en goedkoop alternatief om uw meubels een second life te geven, in balans met de stijl en kleur van uw woninginrichting.

Herstofferen

Het laten herstofferen van uw meubelstuk is meestal de goedkopere optie. Naast dat het goedkoper is biedt het nog andere voordelen. Denk daarbij aan het behoud van het comfort van uw vertrouwde meubelstuk waar u al jarenlang van geniet. Herstofferen biedt het beste van twee werelden, uw meubelstuk voelt vertrouwd maar is weer zo goed als nieuw. Een andere reden waarom u misschien wilt herstofferen is dat u graag een ander meubelstof wilt, dit kan allemaal bij Meubelrestyle. Wij hebben een groot aanbod aan diverse stoffen en materialen waaruit u de perfecte combinatie kunt kiezen.

Stoffeerderij voor elke opdracht

Meubelrestyle is gespecialiseerd in het stofferen en herstofferen van allerlei soorten meubels voor zowel binnen als buiten. Of u nu uw bank, stoel of fauteuil wilt laten herstofferen, Meubelrestyle kan het allemaal. Wij hebben jarenlange ervaring met het stofferen van alle bekende designmerken zoals Leolux, Artifort, Jori, Gelderland, Rolf Benz, Montis, Design on Stock, Natuzzi, Label, en Harvink.

Voor alle bekende merken

Uw design bank wilt u natuurlijk niet zomaar wegdoen als de bank vormen van slijtage gaat laten zien. Een nieuwe bank kopen is niet nodig want wij herstofferen uw design merk bank voor u. Denk daarbij aan de volgende merken: Leolux, Artifort, Jori, Gelderland, Rolf Benz, Montis, Design on Stock, Natuzzi, Label, en Harvink. Voor het (her)stofferen van kwaliteit meubels hebben wij een ruime keus aan meubelstoffen vol nerf leersoorten. Uw trendy, klassike, of moderne meubelstuk voelt als nieuw aan na onze herstoffering.

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier
    Call Now Button