Boten & Caravans

Voor het stofferen van camper, caravan, of boot kussens hebben wij ook de vakkennis in huis. Is de bekleding versleten of wilt u gewoon eens wat anders? Denk dan eens aan herstofferen!

Alles voor uw boot, caravan en camper

Herstofferen is een uitstekend en goedkoop alternatief om uw meubels een second life te geven, alles in balans met de stijl en kleur, geheel op maat gemaakt

 

Caravankussen stofferen

Kussens voor een caravan of camper is eigenlijk altijd maatwerk, en daar zijn wij van Meubel Restyle specialist in!
Caravankussens moet niet alleen lekker zitten, maar ook lekker liggen wanneer deze worden gebruikt als slaapplek. Wanneer uw kussens niet meer lekker zitten of liggen kan dit leiden tot klachten wat u natuurlijk niet wilt op vakantie. Dan is het tijd om de kussens te laten herstofferen door Meubel Restyle.

Ook als u toe bent aan iets nieuws hebben wij verschillende materialen en patronen om uw caravan een nieuwe frisse look te geven. Alles wordt op maat gemaakt voor zodat uw caravan er weer nieuw uitziet! Vakantie in een caravan is ontspannen, maar toch net iets meer met goede op maat gemaakte kussens!

Bootkussens stofferen

Veel boten worden vaak gebruikt aangeschaft, de nieuwe trotse bezitter zit en slaapt vaak op de bootkussens van de vorige eigenaar, die daar met zijn partner, familie of vrienden vaak lange tijd gebruik van hebben gemaakt. Ook voor stofferen van uw boot, sloep, speedboot of motorkruiser kunt u bij ons terecht. Alle boot kussens, buitenkussens en loungekussens worden op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij uw boot voorzien van nieuwe kussens of uw oude kussens bekleden. 

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier
    Call Now Button