Kap & Schoonheidssalon

Kappersstoelen en behandelstoelen zijn een vak apart om te stofferen. Niet iedere stoffeerder heeft de juiste kennis en hulpmiddelen in huis om dit succesvol te doen. MeubelRestyle heeft dit wel en kan uw stoelen geheel naar wens stofferen. Ook voor het opknappen van antieke barberchairs ben u ben ons aan het juiste adres.

Speciaal voor vakmensen

Of het nu gaat om kappersstoelen voor in de kapsalon of behandelstoelen in de schoonheidssalon. MeubelRestyle luistert naar uw wensen en levert kwaliteit

Straal kwaliteit uit

Als kapperszaak of schoonheidssalon wilt u natuurlijk kwaliteit uitstralen naar uw klant. Een belangrijk aspect van hoe u uw bedrijf presenteert is de aankleding van uw zaak zelf. Kappersstoelen en behandelstoelen die versleten zijn of er vroeger hip uitzagen dragen hier niets aan bij. In plaats van geheel nieuwe stoelen te kopen, kunt u deze natuurlijk ook laten her-stofferen. Dit is een goedkopere en duurzamere optie, waardoor u wel de kwaliteit uitstraalt waar u voor staat. 

Maatwerk

De stoffering is bepalend voor de uitstraling van uw zaak. Daarom heeft Meubel & Interieur RESTYLE een eigen atelier waar al het materiaal op maat wordt vervaardigd. Stoelen worden daar waar nodig opgevuld, zodat uw klanten ultiem comfort ervaren wanneer ze in uw zaak zijn. Er wordt naar al uw wensen geluisterd zodat u alleen maar tevreden kunt met het resultaat dat wij afleveren. In het atelier van Meubel & Interieur RESTYLE beschikken we over machines, de materialen, maar vooral beschikken we over kennis om alle type stoelen in alle maten met alle stoffen te maken.

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier
    Call Now Button