Meubel & Interieur RESTYLE

Woning- en projectstoffering met passie. Meubels her-stofferen en met gevoel voor styling woonhuizen, kantoren en maatschappelijk vastgoed nieuwe uitstraling geven. Traditioneel  of modern maar altijd milieuvriendelijk en duurzaam!

Nu gratis koudschuim zitvullingen bij stoffering van uw bank of stoel!

Wij werken ALLEEN op afspraak

Bel 026-3275275 of mail info@meubelrestyle.nl om een afspraak te maken. We ontvangen u graag!

Zoveel meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE verzorgt niet alleen meubels, maar ook alle andere stoffen voor woning- en projectinrichting.

Meubelstoffering

Een eigentijdse ‘look-and-feel’ voor uw meubels? Of juist de originele stijl weer terug? Meubel & Interieur RESTYLE beschikt over het vakmanschap én de stoffencollectie om dit mogelijk te maken.

Interieurinrichting

Met onze uitgebreide collectie gordijnstof, raamdecoratie, zonwering en vloerbedekking biedt Meubel & Interieur RESTYLE oplossingen voor iedere woonomgeving.

Projectstoffering

Ook op de zakelijke markt is Meubel & Interieur RESTYLE al lang geen onbekende meer. Van advies tot realisatie. Zowel voor vloerafwerking, gordijnen, vitrages, raamdecoratie als zonwering.

Ons Werk

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen. Tevens is het herstofferen van meubels duurzaam en kostenbesparend.

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen

Telefoonnummer:
026-3275275

E-mailadres:
info@meubelrestyle.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00
Zaterdag van 10:00-13:00
Zondag gesloten

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier




    Call Now Button