Nieuw jaar, nieuw interieur?

Arneym gestoffeerd door Meubelrestyle

Wat doe je wanneer je een nieuw interieur wilt, maar het zonde vindt om afscheid te nemen van je huidige meubelstukken? Juist, herstofferen! Gijs en Patricia Burgers van restaurant Arneym kozen voor een volledige restyling van hun pareltje.

 

Restaurant Arneym goes duurzaam

image1Restaurant Arneym: een klein restaurant gevestigd op de Jansplaats in Arnhem, met een eenvoudig concept: iedere tafel krijgt één menukaartje om te delen. Met jouw tafelgenoten stel je een proeverij samen die een lekkere lunch, diner of tussendoortje vormt. Om een succesvol restaurant met een gaaf concept draaiende te houden, is mooi interieur natuurlijk een must. Niet alleen was de bekleding van de banken kapot, Gijs en Patricia vonden het tijd voor een nieuwe, frisse look. Meubilair is echter zonde om weg te gooien; met duurzaamheid in hun achterhoofd kozen ze voor herstofferen.

 

Het proces van een nieuwe look

image2Gijs en Patricia kwamen terecht bij Meubel & Interieur RESTYLE, die onder andere projectstoffering voor bedrijven verzorgt. Om een duidelijk beeld te krijgen hoe het interieur gerestyled moest worden, werden er keuzes gemaakt uit een breed palet, bestaande uit talloze stoffen en kleuren. Een nieuwe uitdaging voor Meubel & Interieur RESTYLE werd in het leven geroepen: binnen één week moest het bestaande meubilair opnieuw gestoffeerd zijn én in restaurant Arneym geplaatst zijn. Omdat restaurant Arneym zeven dagen per week geopend is, was het niet mogelijk om alles in één keer te herstofferen en te plaatsen. De gasten op de grond laten eten is natuurlijk niet de bedoeling! Het meubilair van restaurant Arneym is daarom in delen opnieuw gestoffeerd en aangeleverd, met een prachtig resultaat.

Wat vinden jullie van dit geslaagde project? Laat het ons weten!
  • Nieuw jaar, nieuw interieur?

    Nieuw jaar, nieuw interieur?

    Wat doe je wanneer je een nieuw interieur wilt, maar het zonde vindt om afscheid te nemen van je huidige

    Read More
  • 1
Meubelrestyle - Google Maps 2015-02-17 15-00-02

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubel & Interieur Restyle is méér dan alléén stofferen

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.