Montis Chaplin

montis_charly_zij
montis_charly_zijmontis_charly_voormontis_charly_zij2

Specificaties

Montis
Chaplin
Stoel kan in iedere gewenste type stof of leder worden gestoffeerd
56 cm
58 cm
55 cm
99 cm
6
€ 350,-

De stoffering van Chaplin bekleedt het onderstel als een kledingstuk voor een mens. De hoes drapeert nonchalant als een gewatteerde 'jas' en wordt door ritsen gesloten. De stoelen lenen zich uitstekend voor een comfortabele eethoek of gespreksruimte. De uitvoering op wielen biedt een goede toepassing voor een werkruimte.

'Restyled' kwaliteitsmeubelen

stoel met matenMeubilair van topkwaliteit is duurzaam en tijdloos. Denk hierbij aan meubilair van bekende ontwerpers en topmerken als Leolux, Artifort en Gelderland. Topkwaliteit voor jaren. Meubel & Interieur Restyle geeft kwaliteitsmeubilair een nieuw uiterlijk.

Onder de naam 'Second Life Design' biedt Meubel & Interieur Restyle een collectie gebruikte kwaliteitsmeubilair aan dat voorzien is (of wordt) van nieuwe stoffering. Modern, klassiek, stof, leer alles is mogelijk. Na stofferen zijn de meubels weer als nieuw en staan garant voor opnieuw jarenlang wooncomfort.

De meubels uit de second life collectie van Meubel- en Interieur Restyle zijn gebruikt. De meubels zijn (of worden) in topconditie gebracht en na herstofferen is de CBW garantie van 3 jaar normaal van toepassing.

Gegarandeerde kwaliteit dus!

Kom gerust kijken!

Bezoek de showroom van Meubel & Interieur Restyle in Huissen, Nijmegen, Bennekom en Leersum

Onze collectie restyled meubelen is verdeeld over onze vestigingen Huissen, Nijmegen en Bennekom. Om teleurstellingen en extra reistijd te voorkomen adviseren wij u vooraf contact op te nemen. Dat kan eenvoudig door hier te klikken. Maar bellen kan natuurlijk ook: 026 3275275.

Meubelrestyle - Google Maps 2015-02-17 15-00-02

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: JLIB_HTML_CLOAKING
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubel & Interieur Restyle is méér dan alléén stofferen

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.