Leolux Patachou bank

leolux_patachou_zij_def
leolux_patachou_zij_defleolux_patachou_voorleolux_patachou_zij2

Specificaties

Leolux
Patachou
Bank kan in iedere gewenste type stof of leder worden gestoffeerd
64 cm
188 cm
82 cm
95 cm
2
€ 1.550,-

De Leolux Patachou is voorzien van een draaibare hoofsteun om iedere rol overtuigend te spelen. In elke houding vindt u het ideale zitgenoegen: gemakkelijk rechtop, de arm nonchalant op de neergeklapte steun, relaxed onderuit met een steuntje in de nek of ontspannen achterover tegen de hoge rug.

'Restyled' kwaliteitsmeubelen

stoel met matenMeubilair van topkwaliteit is duurzaam en tijdloos. Denk hierbij aan meubilair van bekende ontwerpers en topmerken als Leolux, Artifort en Gelderland. Topkwaliteit voor jaren. Meubel & Interieur Restyle geeft kwaliteitsmeubilair een nieuw uiterlijk.

Onder de naam 'Second Life Design' biedt Meubel & Interieur Restyle een collectie gebruikte kwaliteitsmeubilair aan dat voorzien is (of wordt) van nieuwe stoffering. Modern, klassiek, stof, leer alles is mogelijk. Na stofferen zijn de meubels weer als nieuw en staan garant voor opnieuw jarenlang wooncomfort.

De meubels uit de second life collectie van Meubel- en Interieur Restyle zijn gebruikt. De meubels zijn (of worden) in topconditie gebracht en na herstofferen is de CBW garantie van 3 jaar normaal van toepassing.

Gegarandeerde kwaliteit dus!

Kom gerust kijken!

Bezoek de showroom van Meubel & Interieur Restyle in Huissen, Nijmegen, Bennekom en Leersum

Onze collectie restyled meubelen is verdeeld over onze vestigingen Huissen, Nijmegen en Bennekom. Om teleurstellingen en extra reistijd te voorkomen adviseren wij u vooraf contact op te nemen. Dat kan eenvoudig door hier te klikken. Maar bellen kan natuurlijk ook: 026 3275275.

Meubelrestyle locatie 2018

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: JLIB_HTML_CLOAKING
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubelrestyle footer 2018

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.