Wonen | Uw huis is uw thuisIs de bekleding van de bank of (leun)stoel versleten of wilt u gewoon eens wat anders? Denk dan eens aan herstofferen!

Herstofferen is een uitstekend en goedkoop alternatief om uw meubels een second life te geven, in balans met de stijl en kleur van uw woninginrichting.

Meubelrestyle restaureert klassieke meubelen en moderne meubelen. Niet alleen de stoffering, maar ook de constructie en de opvulling brengen wij in de oude staat terug. Dat doen wij voor topmerken, zoals Leolux, Artifort, Gelderland, Harvink, Rolf Benz, Montis, Lande, maar ook voor meubilair van minder bekende en onbekende merken.

Is uw bankstoel of favoriete stoel opnieuw gestoffeerd, dan zijn kleine aanpassingen in het interieur al voldoende om een totaal nieuwe 'look-and-feel' te creëren. Ook voor kleine (en grote) aanpassingen is Meubelrestyle een deskundige partner.

Meubelrestyle herstelt en stoffeert ook buitenmeubilair. 

 

Meubelrestyle locatie 2018

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: JLIB_HTML_CLOAKING
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubelrestyle footer 2018

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.