Comfort | in de tuin

tuin-B02Weerbestendig

Speciaal voor gebruik buiten leveren we materialen met de juiste eigenschappen. Stoffen die bijvoorbeeld langdurig aan zonlicht kunnen worden blootgesteld. Stoffen die bestand zijn tegen (langdurige) regen. Maar ook bij de keuze van schuim wordt rekening gehouden met het gebruik buiten.

Buitenbeleving

Nog niet zo lang geleden was tuinmeubilair alleen maar praktisch. Nu is de tuin een verlengstuk van de woon- en leefomgeving geworden. Daar hoort passend gestoffeerd meubilair bij! Of het nu gaat om tuinmeubilair van steigerhout, beton of teakhout : Meubel & Interieur RESTYLE zorgt voor praktisch en duurzaam design. Van vrolijk gekleurde kussens tot weerbestendige vaste stoffering.

Eigen atelier

De stoffering is bepalend voor de buitenbeleving. Daarom heeft Meubel & Interieur RESTYLE een eigen atelier waar kussens op maat worden vervaardigd.  Kussens worden daar waar nodig opgevuld, zodat u opnieuw heerlijk kunt ontspannen in de tuin.

Maatwerk

Kussens -overigens- die ook afwijkende vormen of afmetingen kunnen hebben. In het atelier van Meubel & Interieur RESTYLE beschikken we over machines, de materialen, maar vooral beschikken we over kennis om alle type kussens in alle maten met alle stoffen te maken.

Collectie

De stoffencollectie voor buitenmeubilair van Meubelrestyle is speciaal geselecteerd op kwaliteit, lichtechtheid, onderhoudsvriendelijkheid, kleuren en dessins.

Meubelrestyle locatie 2018

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: JLIB_HTML_CLOAKING
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubelrestyle footer 2018

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.