Werken | Projectstoffering

projectstoffering 2Meubelrestyle verzorgt naast het stofferen en inrichtingen van woningen, boten, caravans en auto's ook projectstoffering. In ziekenhuizen, overheid, warenhuizen, horeca, wachtkamers en kantoren.

Vaak is kantoor-, winkel- en horecameubilair in prima conditie en is alleen de stof versleten. Of misschien is de kleurstelling niet meer passend. Dan is herstofferen van meubilair een uitstekend en goedkoop alternatief om het (project-)meubilair er weer als nieuw uit te laten zien. Meubelrestyle heeft voor veel bedrijven en organisaties het meubilair een eigentijdse 'restyle' gegeven.

Is het meubilair niet meer in prima conditie ? Ook dan kan Meubelrestyle van dienst zijn. Onderstel en kussens kunnen meestal op een zakelijk verantwoorde manier worden hersteld en/of vervagen.

Herstofferen kan in nauwe samenwerking met uw binnenhuisarchitect of onze binnenhuisarchitect of interieur styler plaatsvinden. Uw bedrijf krijgt die inspirerende werkomgeving en frisse uitstraling weer terug en levert zo een bijdrage aan uw imago en reputatie.

 

Meubelrestyle locatie 2018

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: JLIB_HTML_CLOAKING
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubelrestyle footer 2018

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.