Stofferen

stofferen-meubels
stofferen-project
terras-en-tuin
second-life

Wonen | Uw huis is uw thuis

leolux 2Is de bekleding van de bank of (leun)stoel versleten of wilt u gewoon eens wat anders? Denk dan eens aan herstofferen !

Herstofferen is een uitstekend en goedkoop alternatief om uw meubels een second life te geven. In balans met de stijl en kleur van uw woninginrichting.

Meubelrestyle restaureert klassieke meubelen en moderne meubelen. Niet alleen de stoffering, maar ook de constructie en de opvulling brengen wij in de oude staat terug. Dat doen wij voor topmerken, zoals Leolux, Artifort, Gelderland, Harvink, Rolf Benz, Montis, Lande, Bench, enz. maar ook voor meubilair van minder bekende en onbekende merken.

Is uw bankstoel of favoriete stoel opnieuw gestoffeerd, dan zijn kleine aanpassingen in het interieur al voldoende om een totaal nieuwe 'look-and-feel' te creëren. Ook voor kleine (en grote) aanpassingen is Meubel & Interieur Restyle een deskundige partner. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Meubel & Interieur Restyle herstelt en stoffeert ook buitenmeubilair. Klik hier voor meer informatie over buitenmeubilair.

Bezoek de showroom van Meubel & Interieur Restyle in Huissen, Nijmegen, Bennekom en Leersum

Welkom bij Meubel & Interieur Restyle!

U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms in Huissen, Nijmegen en Bennekom. Maakt u liever een afspraak klik dan hier om contact met ons op te nemen of bel 026 3275275.

De koffie staat klaar....!

Meubelrestyle locatie 2018

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: JLIB_HTML_CLOAKING
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubelrestyle footer 2018

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.