Comfort | Plissé

pliss img Toepassing

De Plisségordijnen van Meubel & Interieur Restyle bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstralin. De Plisségordijnen zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

Lichtinval en privacy

Met plisségordijnen realiseert u een optimale balans tussen lichtinval en privacy. Met een "Day en Night" plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.De gebruikte matieralen hebben een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Collectie

Onze uitgebreide collectie is opgebouwd rond de kwaliteitsproducten van Multisol en Saum & VIebahn.

Meubelrestyle locatie 2018

Meubel & Interieur RESTYLE VOF

Nijverheidsstraat 5
6851 EJ Huissen
Tel. 026 3275275
email: JLIB_HTML_CLOAKING
IBAN: NL06RABO0132930978
BTW: NL817950837B01
KvK: 09170825

Meubelrestyle footer 2018

Meer dan alléén stofferen

Meubel & Interieur RESTYLE is een moderne meubelstoffeerderij en woning- en projectinrichter. Met gevoel voor design én met hart voor traditionele, ambachtelijke vakbekwaamheid. Een team van professionals, inclusief designers, stoffeerders en interieurinrichters staat steeds klaar om onze klanten te adviseren en bij te staan bij het keuzeproces een aantrekkelijk, passend, duurzaam en comfortabel interieur samen te stellen.